Siedze na tym jakies czterech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — jakies 6 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Big Bass, czyli to samo co wszedzie. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution — Monopoly Live z angielskim krupierem, krupierow po polsku nie widzialem, i to troche boli.
Powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot jest x40, standardowo, czyli trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Czasem wpada drobny no deposit za sama rejestracje, choc to rotuje — to co akurat leci sa wypisane na 888starz bonus bez depozytu 2026 przed rejestracja.
Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata jest natychmiast, minimum to okolo 20 zl. Wyplacalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC to jednak mnie zmeczyla — dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Apka na Androida dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze instalujesz apk recznie, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, nie polska, czyli 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie. |