Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, przewaznie sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie z polecenia kolegi, specjalnie sie nie nastawialem. Lobby jest spory — gdzies ponad 3 tys. tytulow, Pragmatic, NetEnt i Play'n GO, Microgaming. Gates of Olympus mam w ulubionych, choc ostatnio probuje Big Time Gaming.
Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Pomijajac to nie mam dramatow. Sekcja live jedzie na Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — stoly blackjacka sa tez PL, a Crazy Time wciaga bardziej niz klikanie slotow.
Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu oraz 250 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot wynosi x60, wiec bez cudow, minimalna wplata gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz swiezych ofert, to mozna sprawdzic https://kendro.com.my/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-na-darmowe-spiny-2026-jak-aktywowac-i-wykorzystac-bonus zanim zalozysz konto. Zakladanie konta zajela mi jakies 3 minuty, KYC niecala dobe.
Cashouty robie zwykle przez Skrill, schodzi w kilka godzin. Karta schodzilo dwa dni, BTC to w teorii ekspres, nie testowalem osobiscie. Jest tez Neteller, plus standardowe przelewy.
Obsluga w Mostbet gada po polsku, choc momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — ogarneli w jakies 20 minut. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Wersja na telefon nie krzaczy sie, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja. |